Nyheter

 
Innfartsparkering Stavanger Lufthavn
18 april 2017

Fra 19. April 2017 ønsker vi reisende til- og fra Sola Lufthavn velkommen til Forus P-hus. Skal du ut å reise fra Sola og har tenkt å bruke bilen, er Forus P-hus et rimelig, enkelt og godt alternativ for deg som ikke ønsker å betale for mye for parkering på flyplassen.Vi tilbyr parkering for reisende inkludert busstransport til og fra flyplassen med egen Q-Park buss, inkludert i prisen for parkering.

 

  

Hvorfor velge Forus P-hus?

  • Meget konkurransedyktige priser
  • Du slipper å betale bompenger på Riksvei 509 (kr. 40,-)
  • Kun 7 minutter med buss til Sola Flyplass
  • Heis og trapp rett ned til busstopp på Forus
  • Det miljøvennlige alternativet
  • 30 plasser for ladbar motorvogn (gratis lading i introduksjonsperiode)


Om Forus P-Hus

Forus P-hus ligger på Forus Vest, rett ved golfbanen og med adresse Røynebergsletta 5. P-Huset har mer enn 1000 p-plasser under tak der bilen din står tørt og trygt hos oss mens du er ute og reiser.

Produkter og priser gjeldende fra 19. april – kun online
  • 3-6 dager. 199,- 
  • 7-11 dager. 249,-
  • 12-17 dager. 399,-
  • 18-30 dager. 499,-

Alle priser er inkludert mva.
Alle produkter inkluderer transport med buss til og fra Sola 

Transport til og fra Sola Flyplass

Forhåndsbestiller du parkering i Forus P-hus, transporterer vi deg og de du reiser sammen med til og fra Stavanger lufthavn Sola med egen Q-Park buss fra dør til dør. Bussturen tar kun ca 7-8 minutter hver vei. Bussen går hver hele time fra Forus med retur fra Sola 20 minutter over hver hele time – innenfor busstidene som er fastsatt. For detaljert informasjon om bussavganger se:

http://sola.q-park.no/


Innfartsparkering – Et mer miljøvennlig alternativ

Forus P-hus er et parkeringsanlegg hvor reisende kan parkere sitt kjøretøy og ta buss til og fra Stavanger Lufthavn Sola.  Q-Park arbeider for at den totale distansen som kjøres med bil skal reduseres. Miljøgevinsten er stor dersom du benytter deg av vårt parkeringshus og samtidig tar bussen vår til og fra Stavanger Lufthavn Sola. Dette vil spare miljøet for over 2,4 kg CO2-utslipp per tur. Innfartsparkeringen kan bli et viktig bidrag til miljøet tilknyttet Stavanger Lufthavn Sola. Bli med på å begrense utslipp av klimagasser neste gang du har tenkt å benytte bilen til Stavanger Lufthavn Sola.

Om Q-Park

Q-Park er en av tre ledende leverandører av parkeringstjenester i Europa. Q-Park er kjent for sitt aktive miljøarbeid og sin kvalitetstilnærming. Til sammen har vi en portefølje bestående av over 800 000 parkeringsplasser i Nederland, Tyskland, Belgia, Storbritannia, Frankrike, Irland, Danmark, Sverige, Norge og Finland.


Pressemelding>

 
 
Finn P-Plass

Finn P-Plass

By/Sted:
Finn P-anlegg